SILMIESI ASIANTUNTIJA

Älä tyydy keskiarvoon – Visioffice X mahdollistaa optimaalisen näkökyvyn

Silmämme ovat ainutlaatuiset: Vaikka silmälasimääräys olisikin sama, ovat silmät lähes yhtä yksilöllisiä kuin sormenjäljet. Huipputeknologiaa hyödyntävän Visioffice X -mitoitusjärjestelmän avulla luomme juuri sinulle räätälöidyt lasit.

Silmälasit mediaanimittojen mukaan – vai millintarkasti sinun silmillesi mitoitettuina?

Valtaosa markkinoilla olevista linsseistä suunnitellaan niin sanotun teoreettisen "keskivertosilmän" mukaan. Ongelmana vain on se, että lopputulos on aina kompromissi, minkä huomaa erityisesti linssien reuna-alueilta. 

Visioffice X on mitoitusjärjestelmä, jonka avulla me Design Optikko Hakulassa pystymme luomaan sinulle optimaalisen näkökokemuksen. Laite mittaa tarkasti

  • silmien koon ja muodon
  • luonnollisen asentosi
  • tapasi katsoa lähietäisyyksille.

Silmämme ovat lähes yhtä ainutlaatuiset kuin sormenjäljet vaihtelevine muotoineen ja kokoineen. Silmiemme ominaisuudet sekä valitut linssit ja kehykset vaikuttavat siihen, miten tarkasti näemme.

Mahdollisimman luonnollinen näkökokemus

Suoraan eteenpäin katsoessa peruslinssilläkin näkökyky on yleensä tarkka, mutta katsetta liikuteltaessa maiseman sumentuminen on tavallista. Näkökyvyllämme on kauaskantoisia vaikutuksia myös esimerkiksi tuki- ja liikuntaelinten vaivoihin: Kun pelkkä silmien liikuttaminen ei riitä, joutuvat muun muassa niska-hartiaseudun lihakset paiskimaan enemmän töitä. Usein tämä tarkoittaa kumaraa asentoa ja kuin kesken nyökkäyksen yllätettyä niskaa. Voit tarkastella esimerkiksi, näetkö lukea tarkasti sanomalehden tekstiä pöydän äärellä tai vaikkapa läppärin näytön ilman leuan painamista kohti rintaa. 

Mitoitusjärjestelmän Eyecode-teknologian 3D-mitoituksen avulla linssit räätälöidään ja valmistetaan sinun silmäsi koon ja muodon mukaan. Se mittaa tarkan etäisyyden silmäsi keskiosasta linssin takapintaan, ja tätä arvoa käytetään linssin valmistuksen yhteydessä silmäsi teoreettisen keskiarvon sijaan. Peruslinssien valmistuksessa oletetaan, että matka silmän kääntöpisteestä linssin takapintaan on kaikille sama, vaikka tämä mitta saattaa vaihdella laitevalmistaja Essilorin mukaan jopa 30 %. 

Silmillesi loihditut linssit tekevät näkemisestä miellyttävämpää ja tarkempaa. Visioffice X tarjoaa mahdollisuuden luonnolliseen näkökokemukseen kaikilla katsesuunnilla, erityisesti linssien reuna-alueilla. 

Mitä Visioffice X -mittauksessa tapahtuu?

3D-rekonstruktio 
Kolmen kameran avulla silmän ja linssin yhdistelmästä luodaan 3D-rekonstruktio suoraan edestä ja 3/4-näkymästä

Eyecode & Near Vision Behavior, NVB
Linssien valmistuksessa huomioidaan silmien koko ja muoto, asiakkaan luonnollinen asento sekä tapa katsoa lähietäisyyksille.

Tunnisteet
Asiakkaan luonnollisen asennon analysointi. 

Infrapunakamerat aurinkolaseille
Kahden infrapunakameran avulla on mahdollista tehdä mitoitukset myös aurinkolasilinsseillä.

 


Asiakaskokemus: "Parhaat silmälasit ikinä!"

"Visioffice X:llä tehty mittaus vei aikaa vain muutaman minuutin. Lopputuloksena minulla on uudet silmälasit moniteholinsseillä, joilla näen tarkasti lähelle ja kauas ilman, että näkö sumenee missään kohtaa.

Mittaus onnistui Hakulassa näppärästi ja sen ansiosta linssit on suunniteltu paitsi juuri minun silmieni yksilöllisten mittojen ja muoto huomioiden, myös sen mukaan, miten katson lähelle ja mikä on luonnollinen asentoni, kun katson maailmaa. Parhaat silmälasit ikinä!"

M. Ollila


 

Tarjoamme Optikko Hakulassa Visifoffice X -kokemuksen jokaiselle asiakkaallemme, joka haluaa nostaa näkökykynsä optimaaliselle tasolle. Tervetuloa

Palvelu näkyy meillä

Design Optikko Hakula

Katso tänne ›

Soita